Sunday, January 6, 2013

Can't Upload Photos!!!

Hello friends,
Is anyone having a problem uploading photos???? My browse button Is missing!! Very Frustrating:((((

Thanks!

28 comments:

White Weathered Hutch, said...

Yes!! I'm having the same problem!
What's up??

Sassy Southern Lady said...

I had to download Picasa. It is free. I am still having trouble getting my photo in the right place to add it.

The Long Awaited Home said...

I can't upload photos either. The browse box is not there. Hope they fix this quickly (and I'm not sure who "they" would be).

Ann@A Sentimental Life said...

have had trouble off and on for the last week

Anne said...

I am not having that problem I just uploaded a photo.I was having issues months ago because I ran out of my free space I had to purchase more.Not sure it that is what is happening to you or not.
xx
Anne

Lisa @ Fern Creek Cottage said...

Same here. My browse button is gone. Google Help was no help...as usual.

Ruby and Arthur said...

I'm having the same problem, I'm so frustrated! Jean

Crafty Helen said...

Me too. X

Betsy said...

I just found your blog and have enjoyed my visit. I had the same problem with mine. I downloaded Google chrome and that took care of it. I think I need to check my settings as I think pop ups made the problem with mine.
Betsy

Anne said...

lillablanka.blogspot.com was having the same problem.She said to try this:
Blogger has caused problems for a little while to upload pictures. It works to upload images via Blogger app on your phone, and it works if you go into HTML mode (and want forst├Ątta use Internet Explorer) when you upload the image from your computer. It works "as usual" through eg Google Chrome.
xx
Anne

Debbie J said...

Yes, I got around it by clicking on HTML instead of compose. (Upper left) Then click the picture thingie and a browse button will appear like it used to be.

WhiteWhispers2u said...

I had the same problem for months awhile ago.Then out of the blue it started to work again.Ugh! So frustrating, best of luck.You will be missed~Kim

Willow said...

Me too. I have IE9.

Linda@Coastal Charm said...

Having problems here too...sure hope I can get some help.

Blessings,
Linda

Sharon @ Elizabeth & Co. said...

Me too, just switched to google chrome, problem solved!

Blondie's Journal said...

I have come across about 3 blogs this morning that are saying the same thing. I hope it gets figured out.

XO,
Jane

NanaDiana said...

If you are not using Google Chrome please try downloading it. That seems to be the one that is working. Good luck- xo Diana

GARAGE SALE GAL said...

I am having the same issue and do click on HMTL to upload your photos and the go back to Compose to write!
Deb

Julie said...

Hi - first off - this is a known blogger issue since Friday - they are working on it. As of last night, I could do it by clicking on "choose Files" where the browse button would be. I did try downloading Google Chrome but that messed up some other stuff that I have spent hours fixing today. You can also press HTML in the top left corner instead of COMPOSE, then click on the add picture button - you will be able to use browse for your picture but will have to choose Centre/Left/Right and the size on same screen. Once it is downloaded, then change back to COMPOSE for your words. Let me know if you need help.

Julie said...

Hi - first off - this is a known blogger issue since Friday - they are working on it. As of last night, I could do it by clicking on "choose Files" where the browse button would be. I did try downloading Google Chrome but that messed up some other stuff that I have spent hours fixing today. You can also press HTML in the top left corner instead of COMPOSE, then click on the add picture button - you will be able to use browse for your picture but will have to choose Centre/Left/Right and the size on same screen. Once it is downloaded, then change back to COMPOSE for your words. Let me know if you need help.

Robin said...

I was having the same problem. I've been using 64 bit windows explorer as my browser. I read somewhere in google help to try a different browser which is what I did and it worked that way. Used Google Chrome btw. hope that helps.

Barb said...

Same problem here. I usually use IE, the button is gone. If I switch to HTML, I can upload photos, then switch back to compose. Also, I switched to Firefox, and the button is there. Hope they get this bug fixed soon!

Karen said...

Yes, having exact same problem. Hope they fix it soon!

Deidre said...

YESSSS!! I cant either and Im so upset:(

barb said...

Ditto here.

sissie said...

Google chrome is an alternative way. Works for me.

hugs
Sissie

Charlotte said...

I LOVE your home! If I could just pick one already decorated it would be just like yours. I am enjoying your blog so much.

kerrie of sea cottage said...

I am having the same problem and will wait for google/blogger to fix it. I don't want to download google crome or google + , so I will just wait and hope they return the browse button.